Ter ere van het 10 jarig jubileum van Mumford & Sons’ debuutalbum ‘Sigh No More’ brengt de band een collectors edition van het album uit. De boxset bevat 6 x 7” standaard gewicht zwart vinyl in speciaal geprinte hoezen. Verder een op maat gemaakt fotoboek met 12 x 30x30mm afbeeldingen. Dit alles is verpakt in een kastanjebruine verzamel boxset.

Met ‘Sigh No More’ beleefde Mumford & Sons in 2009 haar grote internationale doorbraak. Het album, met daarop onder meer de singles ‘The Cave’ en ‘Little Lion Man’, is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende releases van het afgelopen decennium met meer dan 7 miljoen verkopen wereldwijd, inclusief een 4x Platinum-certificering in de VS. Het album werd ook bekroond met ‘Album van het jaar’ tijdens de Brit Awards en werd genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize.

Deel: