Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Naaz in Bitterzoet.

Concerttip woensdag 11 december: Naaz in Bitterzoet

Zangeres, songwriter en producer Naaz maakt naar eigen zeggen quirkpop. Dat klinkt als minimalistische popmuziek gemaakt met natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met prachtige vocalen van de Rotterdamse met Koerdische roots. De 21-jarige artiest heeft in korte tijd veel bereikt in Nederland: ze won twee Edisons, scoorde drie 3FM Megahits en haar debuut-EP ‘Bits Of Naaz’ werd zeer goed ontvangen. “Hét poptalent van 2018”, schreef de pers. Ondertussen bewijst Naaz in 2019 onverminderd populair te zijn en is ze klaar om de wereld te veroveren.

Deel: