BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De heren doken in hun grootouders’ platenkasten en stortten zich op surf uit de jaren 60. Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy worden afgestoft en stevig onder handen genomen!

En wie past er beter bij de jazzgiganten van BRUUT! dan de enige echte, onnavolgbare gitaargigant van de Lage Landen, Anton Goudsmit! Met deze door hen herontdekte surfsound maakten de heren bovendien eigen nummers voor deze nieuwe supergroep. Noem het The Beach Boys on steroids, North Sea Surf of kom gewoon kijken.

Afgelopen zomer kon je ze nog horen surfen tijdens hun geweldige show op festival Hoogtevrees. Gemist? Dan is dit een mooie herkansing.

Op 11 december staan BRUUT + Anton Goudsmit samen op het podium van Paradiso in Amsterdam.

Deel: