Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Moshulu in De Boerderij.

Concerttip donderdag 18 juli: Moshulu in De Boerderij

Supergroep Moshulu bestaat uit de vier muzieklegendes Jeff Berlin, Dennis Chambers, David Sancious en Oz Noy. Al decennia lang maken deze topmuzikanten een verpletterende indruk door hun muzikale intensiteit en kwaliteit. Nu verenigen zij hun talenten in Moshulu. Het repertoire gaat van fusion naar funk, van rock naar metal, en van modern-klassiek naar improvisatie.

Dennis Chambers drumde in Santana, Parliament/Funkadelic en bij John Scofield. Bas-legende Jeff Berlin speelde met Bill Bruford, Allan Holdsworth en HBC. David Sancious was eerder toetsenist/gitarist bij Bruce Springsteen, Peter Gabriel en Sting. En gitarist Oz Noy speelde met Dave Weckl en Gary Husband. Deze zomer toeren zij door Europa en de show in de Boerderij is hun enige concert in Nederland.

Deel: