Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Luwten in de Stevenskerk.

Concerttip zaterdag 13 juli: Luwten in de Stevenskerk

Achter de naam Luwten gaat de Nederlandse singer-songwriter Tessa Douwstra schuil, die in 2017 haar zelfgetitelde debuutalbum uitbracht. De dromerige, omfloerste stem van Douwstra wordt gekoppeld aan de percussie en co-productie van Frank Wienk (Binkbeats), hetgeen een verzameling spannende elektronische popsongs oplevert. Echte koptelefoonmuziek ook, want dat het duo twee jaar aan de opnames werkte, is terug te horen in de detaillering. Maar vergis je niet: afgelopen zomer veroverde ze de podia van o.a. Down The Rabbit Hole en Lowlands Festival, want live on stage kunnen deze intieme liedjes opeens veranderen in dansbare popsongs!

Deel: