Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Neil Young in Sportpaleis Antwerpen.

Concerttip dinsdag 9 juli: Neil Young in Sportpaleis Antwerpen

De legendarische Neil Young komt op 9 juli 2019 terug naar ons land. Ervan uitgaand dat dit concert minstens even goed wordt als zijn vorige in juni 2016, zal hij het Sportpaleis opnieuw helemaal omverblazen! Neil Young zal op het podium worden vergezeld door Promise of the Real, opgericht in 2008, met wie hij al een tijdje “on the road” is. De twee zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah Nelson, maken deel uit van de gelederen van Promise of the Real.

Deel: