Jungle by Night bestaat tien jaar! Negen jonge vrienden vormden een collectief, op zoek naar verrassende muzikale invloeden uit onbekende plaatsen. Vijf albums, een handvol singles en zo’n 600 concerten in 27 verschillende landen verder viert de band hun jubileum met een serie concerten.

Jungle by Night

Jungle by Night speelt een volstrekt unieke mix van afro-beat, krautrock, dance en muziekstromingen van over de hele wereld en vormt het om tot een super-dansbaar instrumentaal geheel. Over de hele wereld zetten ze dansvloeren en festivals in vuur en vlam met hun energieke live-act. Bij geen andere groep straalt het plezier er zo vanaf als bij de mannen van Jungle by Night. Op 10-jarig jubileumfeest gaat overal nog een schepje bovenop!

Gaandeweg dit jaar brengt de 9-koppige groep muziek uit via hun Soundcloud. Vrijdag, 21 juni, verscheen de eerste in deze reeks; ‘Sukiyaki’ (een cover van Kyu Sakamoto), en op 27 december staan ze in Luxor Live in Arnhem.

Deel: