Van 16 t/m 18 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de uitverkochte zevenentwintigste editie van ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ plaats. Vandaag worden 24 nieuwe muzieknamen aan het programma toegevoegd. In het oog springend is de bijzondere show van De Staat welke speciaal ontworpen is voor het Lowlands hoofdpodium Alpha. Ook o.a. Juice WRLD, Carista, HONNE, Joost, Louis Cole, Mashrou’ Leila en NAO worden aan het programma toegevoegd. Eerder werd bekend dat Tame Impala, Twenty One Pilots, A$AP Rocky, Anderson .Paak & The Free Nationals, The National, New Order en Royal Blood in augustus naar Biddinghuizen afreizen.

De Staat

De Staat denkt en durft altijd groter. En dus duiken ze met volle overgave in de spot die The Prodigy achterlaat met een rockfenomenale show, die speciaal ontworpen is voor onze waanzinnige Alpha. Geen normaal festivaloptreden, maar volgens Torre en Rocco een show die met state-of-the-art licht, geluid en multimedia alle grenzen van het podium opzoekt – en ver daarbuiten. Alleen te zien in Lowlands Paradise.

Juice WRLD

Jonge Amerikaanse cloudrapper die met zijn stonede flow, emolyrics, lome beats en abonnement op autotune stevig aan de weg timmert.

Carista

Utrechtse dj met een uitgekiende mix van groove, soul, house, disco en boogie waarbij de handjes hoe dan ook de lucht ingaan.

HONNE

Deze Londense band betovert je met warmbloedige soulsynthpop en lokt je met broeierige grooves naar de dansvloer.

Joost

Afgelopen jaar was X-Ray veel te klein voor de knalshow van deze rapper, YouTube-sensatie en nonchalante entertainer die ook dit jaar weer keihard toeslaat.

Louis Cole

Deze virtuoze multi-instrumentalist komt tijdens zijn shows haast ledematen tekort, maar dat weerhoudt hem er niet van zich compleet te laten gaan als verbluffend entertainer.

Mashrou’ Leila

Deze vierkoppige Libanese indieband met opzwepende, sensuele electropop steekt controversiële onderwerpen in een prikkelend dansbaar jasje.

NAO

Londense zangeres met een nieuwe plaat en opwindende show. R&B, soul en funky pop vol dansbare energie en positieve vibes.

Allan Rayman

Met zijn raadselachtige mix van indie, R&B, soul, folk en grunge trekt deze mysterieuze singer-songwriter uit Toronto in zijn thuisland volle zalen.

Bambounou b2b William Djoko

Broeierige dynamiek tijdens de b2b-sessie van twee groovejunkies met bezwerende tribale ritmes, vette housebeats, mysterieuze grooves en vintage techno.

Channel Tres

Producer/dj die met sensuele bariton duikt onder diepe housebeats met daar doorheen garagebassen en G-funksynth.

Charlotte Adigéry

Frontvrouw van de vooruitstrevende Belgische electropopformatie WWWater laat ook solo de muzikaliteit uit al haar tracks knallen.

Durand Jones & The Indications

Dit Indiana-based vijftal houdt de classic Memphis-soul met bluesy ondertonen en fluisterende orgeltjes springlevend.

Full Crate b2b JAEL

Een gouden duo dat elke decibel hiphop, soul en electronica toetst aan hun aangeboren urbanradar om vervolgens een zwoele B2B-groovecake voor je te bakken.

HYUKOH

Seouls finest indie. Een nonchalante sound van dromerige rock en hoekige gitaarpop die dwars tegen de K-popmainstream in zwemt.

K Á R Y Y N

Deze Syrisch-Amerikaanse laat verstommende stilte samenkomen met diepe experimentele beats, zwaar vervormde synths en galmende zang. Om dansend op weg te dromen.

KOKOKO!

Dit collectief muzikanten uit Kinshasa dwingt je tot dansen met een experimentele sound vol zinderende dance, opzwepende ritmes en elektronische soundscapes.

Meetsysteem

Deze Amsterdammer laat een keur aan 80’s-synths, poppy electronica en experimentele soundscapes op je los met verbluffend fijne Nederlandse teksten.

Otoboke Beaver

Deze all-female band uit Kyoto gaat al sinds 2009 helemaal los met hun agressieve punkrock waarbij het tempo geen seconde verslapt.

Sir Reg

Deze Zweedse Kelten brengen in de traditie van Flogging Molly en Dropkick Murphys uptempo folkpunknummers om op te springen, te moshen of liters bier te verspillen.

TITIA

Haar energieke sets zijn een uitgebalanceerde mix van classic en nieuwe releases, gevuld met house, acid, breakbeat en electro met altijd de juiste dosis funk.

Tera Kòrá

Deze dj/producent laat een verslavende blend van soulvolle melodieën, tropische percussie en een vette 808-bassline op je los.

The Howl & The Hum

Dit piepjonge indiekwartet uit York gooit hoge ogen bij de smaakmakers met hun hartstochtelijk emotionele songs, uitwaaierend van verstild tot episch.

Turnstile

Inventieve en vooruitstrevende hardcoreband uit Baltimore die met het laatste album Time & Space hoge ogen gooien. Veters vast en keihard de pit in.

Deel: