Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Take That in AFAS Live.

Concerttip maandag 17 juni: Take That in AFAS Live

Onder de noemer ‘Greatest Hits Live 2019’ geeft het Britse Take That op 17 juni een concert in AFAS Live. Alweer drie jaar geleden is het dat Take That een optreden gaf op Nederlandse bodem en het drietal kan niet wachten om hier verandering in aan te brengen.

In 2019 bestaat Take That maar liefst dertig jaar, genoeg reden dus om al die grote hits weer eens te presenteren aan hun trouwe fans. Afgelopen november kwam ook het Best Of Take That album genaamd ‘Odyssey’ uit met behalve alle hit-singles ook drie nieuwe tracks. Take That, de meest succesvolle boyband uit de jaren negentig, gooit ook als drietal nog altijd hoge ogen. In totaal staat de teller op meer dan dertig miljoen verkochte platen, acht nummer 1 albums en dertien songs bereikten de hoogste positie in de hitparades. Wie kent ze niet: ‘Everything Changes’, ‘Relight My Fire’, How Deep Is Your Love’, ‘Babe’ en natuurlijk ‘Back For Good’, om maar een paar mega-hits te noemen.

Ruim zeven miljoen concertbezoekers zijn in het verleden getuige geweest van de altijd spectaculaire en memorabele optredens van Take That. Bereid je voor op een avond vol meezingers, in een grootse doch intieme setting, op 17 juni in AFAS Live.

Deel: