De line-up van het Dynamo Metalfest in Eindhoven is met de aankondiging van Steel Panther compleet. Steel Panther is een glam metal band uit de Verenigde Staten. Hun eerste album ‘Feel the Steel’ brachten ze uit in 2009. Ze staan vooral bekend om hun uitgesproken en humorvolle teksten. Ook hebben ze overdreven stage persona’s ontwikkeld die de spot drijven met de glam metal lifestyle. In 2017 brachten ze hun recentste en vijfde album uit ‘Lower the Bar’. De band speelt op de zaterdag. Met deze laatste aankondiging is de line-up van het festival compleet.

Op vrijdag 19 juli staan de volgende namen op Dynamo Metalfest:

Airbourne
Avatar
Eluveitie
Grand Magus
Jungle Rot
Baest

En op zaterdag 20 juli:

Arch Enemy
Steel Panther
Carcass
Soulfly
Metal Church
Philip H. Anselmo & The Illegals
Armored Saint
Tribulation
Alien Weaponry

Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en 20 juli 2019 op het terrein van de kunstijsbaan in Eindhoven.

Deel: