Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nobody’s Girl in Muziekgebouw Eindhoven.

Concerttip maandag 22 april: Nobody’s Girl in Muziekgebouw Eindhoven

Drie zangeressen die elkaar al jaren kennen, elkaar af en toe tegenkomen, maar niet gedacht hadden dat ze ooit zouden gaan samenwerken. Pas toen ze alle drie in Austin, Texas kwamen te wonen werden er plannen gesmeed. Rebecca Loebe, Grace Pettis en BettySoo zijn niet van plan hun respectievelijke carrières aan de wilgen te hangen, maar kunnen het niet laten om bij gelegenheid de krachten te bundelen. Het ‘project’ doopten ze ‘The Sirens Of South Austin’, en dat bleek zo goed te werken dat ze er mee doorgaan.

Hun stemmen passen wondermooi bij elkaar, en ze worden wel vergeleken met dat andere illustere Trio: Emmylou Harris, Dolly Parton en Linda Ronstadt. De bandnaam wordt omgedoopt tot Nobody’s Girl en er wordt een platendeal binnengesleept: in 2018 moet er een EP verschijnen. The Sirens Of South Austin blijft de naam waarmee ze touren; het bekt ook wel heel lekker natuurlijk.

Deel: