Onder de noemer Jazz Roots organiseert rasmuzikant Sven Figee een serie spannende jazz-avonden in Rotown, met een aantal geweldige muzikanten en dito gast solist. Na de eerste, zeer succesvolle en goedbezochte editie met saxophonist Benjamin Herman als special guest, ontvangt Sven Hammond (Sven, Joost, Glenn en Tim) in mei niemand minder dan Alain Clark.

Met hits als Father and Friend, Blow Me Away en Back In My World heeft Alain zijn stempel op de Nederlandse muziekhistorie gedrukt. De geweldige stem en sympathieke uitstraling heeft Alain tot één van Nederlands meeste geliefde zangers gemaakt.

Vanavond gaat Alain, die een grote liefde heeft voor jazzmuziek, zich wagen aan repertoire dat je hem nog nooit eerder hebt horen zingen: dat van Frank Sinatra. Met de unieke sound van het Hammond belooft dit een hele speciale editie te gaan worden. Uiteraard zullen ook enkele andere ‘soulvolle’ jazz standards en natuurlijk Alain’s hits in een groovy ‘Hammond’ sausje gegooid worden; laat dat maar aan Sven en zijn vrienden over. Sven Hammond komt samen met Alain Clark op 26 mei naar Rotown in Rotterdam.

Deel: