Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frans Bauer in AFAS Circustheater.

Concerttip maandag 11 maart: Frans Bauer in AFAS Circustheater

Vandaag zal Frans Bauer éénmalig een groots feestelijk concert geven in misschien wel het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan o.a. zijn hits en dat allemaal met een gouden randje….. namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest u een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen…….. één groot feest zal het worden!

Niet alleen zijn grootste hits passeren de revue. Denk ook eens aan het grote succes van zijn Tour de Frans…. Frans Bauer gebruikt het podium op geheel eigen wijze en laat na een paar uur, een hartverwarmende en onvergetelijke indruk achter.

Deel: