Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Radkey in Paradiso.

Concerttip maandag 21 januari: Radkey in Paradiso

Radkey werd in 2010 opgericht door broers Dee, Isaiah en Solomon Radke. De heren groeide op met het luisteren naar een grote collectie van punk, rock en metal albums wat in hun muziek vandaag de dag nog steeds terug te horen is. Hun debuutalbum ‘Dark Black Makeup’ verscheen in 2015 en is geproduceerd door Ross Orton (Arctic Monkeys, the Fall, Jarvis Cocker). Een jaar later kwam hun opvolger ‘Delicious Rock Noise’ uit. Voor liefhebbers van bands als Teenage Bottlerocket, Descendents en Off With Their Heads.

Deel: