Het is dit jaar precies 30 jaar geleden dat Praga Khan zijn eerste single op de mensheid losliet en daarmee de deuren opende naar een ongezien internationaal succes! Naar aanleiding van deze jubileumviering komt er in het voorjaar een nieuw verzamelalbum uit en zal Praga Khan deze zomer, na een afwezigheid van vier jaar, terug live te zien zijn op de Belgische festivalpodia.
We kunnen jullie alvast meegeven dat er onder meer de Gentse Feesten en Yesterdayland op de agenda staan.

Maar eerst zal Praga Khan opperhoofd Maurice Engelen met zijn nevenproject Lords of Acid tijdens de maanden februari en maart een lange Amerikaanse concertour aanvatten. De US tour start op 21 februari in Phoenix en eindigt in Las Vegas op 27 maart. Niet minder dan 29 concerten in 23 verschillende staten. Na deze tour zal Lords Of Acid dit jaar ook voor het eerst gaan touren in Europa.

Ter voorbereiding op de Amerikaanse tour staat er op zaterdag 9 februari een exclusief Belgisch try-out concert van Lords of Acid gepland. Dit zal doorgaan in het Yap te Leopoldsburg.

Om het jaar feestelijk af te sluiten komt in het najaar de langverwachte terugkeer naar de theaterzalen. Precies 10 jaar na de laatste succesvolle theatershow zal Praga Khan vanaf oktober 2019 met een nieuwe theatertour, genaamd “Khantasia”, het Vlaamse land doorkruisen. Khantasia zal je meenemen in een reis van 30 jaar Praga Khan hits welke speciaal voor deze show in een akoestisch kleedje gestoken worden.

Deel: