Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Millionaire in Paradiso.

Concerttip zondag 30 december: Millionaire in Paradiso

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age namen als fans van het eerste uur de band mee op tour. Josh Homme, met wie Vanhamel een blauwe maandag samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ uit 2005.

Vanhamel gaat hierna aan de slag met andere projecten en brengt albums uit onder zijn eigen naam en start hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions. 2017 markeert de grote terugkeer van Millionaire met het in België op één binnengekomen derde album ‘Sciencing’. Een lange tournee volgt en 2018 wordt afgesloten met een concert in de grote zaal van Paradiso.

Deel: