Son Mieux raakt je inderdaad middenin de Feels met zijn sentimentele folkliedjes. In een ver verleden was Camiel Meiresonne toetsenist van Soul Sister Dance Revolution en frontman van All Missing Pieces. Als Son Mieux is de songwriter pas écht tot wasdom gekomen. Meiresonne zet familiare melodieën tegenover abstractere donkere geluiden, waardoor je het gevoel hebt onderdeel te zijn van een nevelige droomwereld, ergens tussen Nick Drake en Lykke Li in.

Met band speelde Meiresonne eerder op Where The Wilde Things Are en Paaspop en ging verder nog op tour met DI-RECT, The Brahms en HAEVN. Met Feels, Easy en 3FM Megahit Even scoorde Son Mieux bovendien een paar flinke hits. Alle liedjes die tot nu toe verschenen, zijn verzameld op de EP Vice Versa.

Son Mieux staat op 4 April in Rotown, Rotterdam.

Foto (c) Frank Bol

Deel: