BLØF, Milow, Daniel Lohues (met band) en Lenny Kravitz vormen zaterdag 8 juni de topbezetting op het hoofdpodium van het hello festival in Emmen.

Milow

Milow bracht in 2006 zijn debuutalbum getiteld ‘The Bigger Picture’ uit. De vierde single komende van dat album, ‘You Don’t Know’, werd in 2007 zijn eerste grote hit. Het album ‘The Bigger Picture’ stond 110 weken in de Belgische album hitlijsten. Het album ‘Coming of Age’ (2008) haalde de top tien in veel Europese landen. De single ‘Ayo Technology’ zorgde voor Milow’s grote internationale doorbraak. ‘Ayo Technology’ behaalde de eerste plaats in Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland en België. Milow mocht voor de single diverse platina- en gouden platen in ontvangst nemen. Sindsdien blijft Milow de hitlijsten bestormen met nummers als ‘You And Me’, ‘Little In The Middle’ en ‘Howling At The Moon’.

BLØF

Al ruim 26 jaar zingt het met talloze prijzen overladen BLØF de lofzang van de Zeeuwse kust. Op het palmares van dit (nummer 1-) hitkanon staan twaalf studioalbums met onder anderen de filmhits ‘Alles is Liefde’ en ‘Mannenharten’ met Nielson maar ook ‘Holiday In Spain’ met Counting Crows, ‘Liefs Uit Londen’, ‘Aan De Kust’, ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Dansen Aan Zee’, het fenomenale ‘Mooie Dag’ en ga zo nog maar even door. Met het nummer Zoutelande boekt de band dit jaar het ene na het andere record. Het nummer werd onlangs uitgeroepen is tot de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Met 19 noteringen is BLØF de Nederlandse hofleverancier in de Radio 2 top 2000 van 2018.

hello festival wordt gehouden op 8 & 9 juni in het Drentse Emmen. Headliner op de zaterdag van het festival is Lenny Kravitz. Daarnaast staan onder anderen Little Steven and the Disciples of Soul, Daniel Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collective en Daredevils op het festival aan de Grote Rietplas in Emmen.

Deel: