Het Utrechtse trio La Corneille komt met een nieuwe single ‘Burning Bed’. Vurigheid en melancholie strijden om voorrang in deze opzwepende, theatrale indie-track. Samen met de B-side ‘Familiarity’’ vormt deze release het eerste deel van de vierdelige serie Ghost Tracks. In deze serie brengt La Corneille elke maand twee nieuwe nummers uit, die het afgelopen jaar zijn opgenomen met producers Roy van Roosendaal (o.a. Figgie) en Sam Jones (Studio Joneski). Als finale geeft de band op 13 maart een release concert in de EKKO, Utrecht.

Dit concert zal tevens het laatste concert van La Corneille zijn. Het trio stopt, maar niet zonder in stijl afscheid te nemen met nieuwe, verrassende muziek. In de 7 jaar dat La Corneille bestaat, heeft de band een goed ontvangen album (I Was A Bird, 2015) en EP (Rattlesnakes, 2017) uitgebracht; getoerd in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk; en verschillende prijzen en bandwedstrijden gewonnen (o.a. SENA PopNL Awards en Utrecht Popprijs).

Deel: