Nederlands bekendste saxofonist Hans Dulfer brengt een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Deze kleurrijke zanger heeft een grote invloed op de popmuziek. Hij inspireerde onder meer Nirvana, Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis en is de man achter oerhits als Black Betty, Midnight Special en Goodnight Irene. Dulfer gaat met vrije geest en compromisloze energie het repertoire van Lead belly te lijf, bijgestaan door onder meer zangeres Kim Hoorweg, gitaarfenomeen Jerome Holen en een portie sappige verhalen.

Op vrijdag 11 januari komt Hans Dulfer naar Burgerweeshuis in Deventer en jij kunt hiervoor kaarten winnen. Like Maxazine Overijssel en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: