De nieuwe single van de Belgische DJ/producer Francis Groove heet ‘Dance’! De DJ, die house sets over de hele wereld draait is dolenthousiast er over, en wij ook! ‘Dance’ is een klassieke pop/house-track met een aanstekelijke zanglijn, uitgevoerd door VSNA. Francis wilde een feestnummer creëren waar iedereen op gaat kunnen dansen, dus moest hij de mest mogelijke zanger vinden voor de single. Na een jaar zoeken, vond hij VSNA en samen vormden ze het creatieve droomteam achter ‘Dance’.

“This track is about having fun…going out and dancing with a partner till dawn, finding a beat that makes you move, catching new sounds and lyrics from the music. Having one of those nights that makes you fall back in love with music!” – Francis Groove

‘Dance’ is de opvolger van ‘Love’s Gonna Find U’, een heerlijke chille pop-song met een soulvolle zang. De single stond evige tijd bovenaan de Britse hitlijsten!

Francis begon zijn carrière door het mixen van zeldzame tracks op feestjes. Na een reis naar New York voegde hij electro dance toe aan zijn mixen en producties en werd zijn unieke geluid gevormd. Hij bezocht de beruchte club The Sound Factory, ontmoette gelijkgestemde artiesten en hoorde enkele van de beste DJ’s ter wereld vette mixen draaien. Hij woont nu deels in België en deels in Hongarije, werkt aan zijn nieuwe muziek en treedt op over de hele wereld.

Morgen wordt zijn nieuwe single ‘Dance’ uitgebracht, maar Maxazine zou Maxazine niet zijn als wij vandaag al de primeur voor jullie zouden hebben! Enjoy en DANCE!

Deel: