Dit najaar komt broeder Dieleman met zijn langverwachte nieuwe album, ‘Komma’. Het is alweer drie jaar geleden dat de boomlange man met open armen uit Middelburg zijn laatste album ‘Uut De Bron‘ uitbracht. Na zijn eerdere albums, soundtracks en EP’s is ‘Komma’ nu iets echt anders.

Komma wordt uitgebracht op 7 september via Snowstar Records. Na release van het album gaat broeder Dieleman op tour door Nederland. Tickets zijn nu te koop, maar Maxazine mag enkele kaarten weggeven voor één van zijn shows. De winnaars mogen zelf kiezen naar welke van onderstaande shows ze willen gaan:

12-10 Kantine Walhalla, Rotterdam
14-10 Paradiso, Amsterdam
25-10 EKKO, Utrecht
27-10 De Rozenknop, Eindhoven
02-11 Bleyenberg, Den Haag
15-11 Lutherse Kerk, Groningen
16-11 Statenzaal, Zwolle
Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij een paar kaarten!*.

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: