Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nina Kinert in Bitterzoet.

Concerttip vrijdag 31 augustus: Nina Kinert in Bitterzoet

De Zweedse singer-songwriter Nina Kinert brengt sinds 2004 muziek uit die ergens op het kruispunt ligt van folk, pop en elektronische muziek. Ze schakelt makkelijk van fragiele nummers als ‘Beast’ naar bombastischer werk als ‘One Desire’. Met Samuel T. Herring, frontman van Future Islands, bracht de nu 34-jarige Kinert dit jaar de single ‘Chapped Lips’ uit. Het nummer staat ook op de in mei verschenen zevende studiorelease ‘Romantic’.

Deel: