Met de beste zomer in jaren, is het geen wonder dat iedereen wild wordt van het opkomende Zweedse duo Jubel en hun geweldige zomerse single ‘Dancing in the Moonlight’. Het is een verfrissende draai aan de veelgeprezen klassieker van King Harvest uit 1972, die zijn zinnen zet op een wereldwijde zomerse smash hit!

Sinds de release is ‘Dancing In The Moonlight’ omhoog gekropen naar de top 10 in Zweden, en behaalde het de wereldwijde viral charts. Ondanks dat het nummer slechts 4 weken geleden is uitgebracht, is het origineel inmiddels de meest bekeken video van dit jaar op een van de populairste Youtube kanalen ‘MrRevillz’ met meer dan 5 miljoen views!

“Ik ben super blij met de reacties op onze versie van deze klassieker. Het lied heeft een groot deel van onze jeugd bepaald en hopelijk kan onze versie een lach op de gezichten brengen bij een nieuw publiek”, aldus Jubel.

Deze nieuwste release volgt op eerder succes in hun geboorteland Zweden met belangrijke ondersteuning op radiostation NRJ, met een wereldwijde H & M-campagne met ‘Illusion’ en wordt regelmatig gedraaid op grote YouTube-kanalen zoals de MrRevillz, Chill Nation enz. Hun vorige releases waren prominent aanwezig op Chill Pop-afspeellijsten, zoals Chill Hits op Spotify met 3,1 miljoen volgers en Chill House op Apple Music in 22 respectieve territoria.

De nieuwe PBH & Jack Shizzle remix van ‘Dancing in the Moonlight’ gaat vrijdag de playlists in op BBC Radio 1, maar voor dat zij hem mogen draaien, gaat het nummer vandaag in primeur op Maxazine!

Deel: