Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ilse DeLange in Koninklijk Theater Carré.

Concerttip zaterdag 23 juni: Ilse DeLange in Koninklijk Theater Carré

Ilse DeLange viert op zaterdag 23 en zondag 24 juni het 20-jarig jubileum van ‘World Of Hurt’ in Koninklijk Theater Carré. Tijdens dit bijzondere concert speelt de zangeres eenmalig integraal haar debuutalbum ‘World Of Hurt’, dat in 1998 werd bekroond met 5 keer platina (500.000 exemplaren). Het album, met daarop de hitsingles ‘I’m Not So Tough’, ‘I’d Be Yours’ en ‘World Of Hurt’ betekende de doorbraak van Ilse DeLange.

Voor Ilse DeLange is het jubileumconcert voor ‘World Of Hurt’ in Koninklijk Theater Carré haar eerste solo-optreden sinds 2015. ‘Voor mij wordt dit een bijzondere avond. Niet alleen sta ik sinds jaren weer met mijn eigen band op het podium, maar het is ook speciaal om alleen de nummers van ‘World Of Hurt’ te spelen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om dit dierbare album met iedereen te vieren.’

Twintig jaar durende carrière
Ilse DeLange bracht in 1998 haar eerste album ‘World Of Hurt’ uit en legde daarmee de basis van haar inmiddels twintig jaar durende carrière. Voor het album ontving ze een Edison en een TMF Award. De zangeres bracht na haar debuutalbum nog zes albums uit en scoorde hits met nummers als ‘The Great Escape’, ‘So Incredible’, ‘Miracle’, ‘Next To Me’ en ‘Hurricane’. Dit jaar verschijnt nieuwe solomuziek, is ze te zien als jurylid van het tv-programma The Voice Kids en speelt ze een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville. Daarnaast speelt Ilse DeLange haar enige festivalshow van het jaar tijdens het door haarzelf georganiseerde festival Tuckerville in Enschede.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: