Singer-songwriter Anke Timmer bracht in april haar Nederlandstalige debuut EP ‘Present’ uit. Een EP vol vrolijke poppy luisterliedjes. De Utrechtse zangeres herken je al snel aan haar rode haar en haar houthakkersblouse. Je herkent haar ook aan haar wispelturige hart, haar fundamentele angst voor ruzie zoeken en haar grote behoefte aan licht in het donker. Samen met haar muzikanten neemt ze je mee naar haar wereld, haar liedjes en haar hart.

Eerder al gooide Anke hoge ogen tijdens haar optreden bij De Wereld Draait Door, schreef voor de productie ‘Katharina Katharina’ van Theater Hofplein en speelt samen met Esmay Usmany het Muziek Theater Concert Dromers. Deze voorstelling is tot en met halverwege 2019 te zien in verschillende theaters door heel Nederland.

“Kom Je Dansen (Elsie)” is de derde single van haar Nederlandstalige EP. Een zonnig en dansbaar liedje over zomer in de stad en dansen met Elsie. Anke speelt met band, Sander Kalmeijer en Janco van der Kaaden en bestormt met dit liedje de komende tijd radio, social media en de verschillende Spotify playlists, waaronder die van Maxazine. De single is geproduceerd door Sounds Like Sander en de video is opgenomen in Utrecht stad.

Vandaag mag Maxazine de videoclip van ‘Kom Je Dansen (Elsie)’ voor het eerst naar buiten brengen en daar zijn we trots op!

Foto (c) David Hammelburg / Davision

Deel: