Hét Zuid-Amerikaanse metalicoon Max Cavalera komt met zijn band Soulfly naar Hedon! De Braziliaan was de oprichter en het jarenlange boegbeeld van het immens populaire Sepultura, dat met platen als ‘Arise’, ‘Chaos AD’ en ‘Roots’ de hele metal scene wakker schudde. Laatstgenoemde plaat blijkt ook later van grote invloed te zijn op Cavalera’s nieuwe band Soulfly, die hij alweer in 1997 oprichtte. Vanaf het debuut excelleert Soulfly met twee pijlers: snoeiharde Tribal metal en maatschappijkritische en spirituele teksten. In 2015 verscheen het tiende album van de band, ‘Archangel’, met de fantastische track ‘Sodomites’.

Tickets zijn te koop via Hedon, maar Maxazine mag enkele kaarten weggeven! Like daarvoor Maxazine Overijssel op Facebook en tag onder het Facebook bericht wie je wilt meenemen. Misschien win jij 2 tickets voor Soulfly in Hedon, op 27 juni aanstaande! *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: