Vandaag brengt de Nederlandse band Dress Up Town de videoclip uit van hun allereerste single, ‘Prince Charming’. Dit is de eerste keer dat de band materiaal uitbrengt dat buiten hun gebruikelijke oeuvre valt, bestaande uit covers van populaire anime- en J-pop-nummers. Dress Up Town is de eerste en nog altijd enige ‘idol band’ van Europa, en is gecentreerd is om de avonturen van het rijke tienermeisje Myu Strawberry. Samen met haar trouwe butlers en haar rebelse broer besluit de door Japan geïnspireerde Myu om een rockband op te richten en daarmee de allereerste ‘idol’ van Europa te worden. Dress Up Town is een band is uniek is in zijn soort, op een positieve manier.

Myu Strawberry richtte Dress Up Town in 2017 op. De band heeft sindsdien hard aan de weg getimmerd en is in korte tijd een gevestigde naam geworden binnen het anime-, manga-, J-popen cosplay-circuit van de Benelux. Met hun unieke concept, aanstekelijke selectie van Japanse hits, loyale fans, en optredens op belangrijke conventies als Nishicon en Tomocon, heeft Dress Up Town zichzelf weten te vestigen als dé muzikale ambassadeur van de cosplay-lifestyle binnen de Benelux. ‘Prince Charming’ is de titel van hun eerste zelf geschreven single en bijbehorende videoclip, waarmee Dress Up Town hun muzikale landschap verbreedt.

Maxazine heeft de eer als eerde de eerste videoclip van Dress Up Town de wereld in te slingeren. Myu Strawberry, Walter Winston, Heathcliffe Winchester, Sebastian Gabriel en Jarvis staan klaar om Nederland, Europa en de wereld te veroveren met hun nieuwe clip! Een clip die onze redactie razend enthousiast maakte! van deze band gaan we nog meer horen!

Deel: