Hoor jij het nieuwe album ‘_UP_’ van Blaudzun als allereerste? Op vrijdag 6 april verschijnt het nieuwe album ‘_UP_’ van Blaudzun. Daarom organiseert Blaudzun op dinsdag 3 april een exclusieve pre-listen party. Op een geheime locatie in hartje Amsterdam zal ‘_UP_’ voor het eerst worden afgespeeld én zal Blaudzun een aantal van zijn nieuwe songs akoestisch ten gehore brengen.

Wil je kaarten winnen voor deze exclusieve party? Maxazine mag in samenwerking mat Blaudzun’s platenlabel V2 Benelux een paar kaarten weggeven voor deze exclusieve sessie, waar je in een erg klein publiek ‘_UP_’ voor het eerst kan horen. Like Maxazine op Facebook en deel dit bericht op je tijdlijn! Misschien ben jij er dan dinsdag 3 april wel bij in Amsterdam, tijdens de speciale geheime luistersessie van ‘_ UP_’!

Deel: