DeWolff is de naam van het driekoppige rockmonster met onuitputtelijke energie, fenomenale muziek en een ongekend charisma. Het trio bracht slechts als tieners hun eerste album uit en stonden toen al voor 10.000 man op Pinkpop te spelen. Inmiddels staan Robin (orgel), Luka (drums) en Pablo (gitaar, zang) al jaren garant voor kwalitatieve, psychedelische bluesrock en hebben ze een handvol geweldige platen op hun naam staan.

DeWolff is één van de meest gewaardeerde Nederlandse live bands met een mentaliteit waar je u tegen zegt. Vanavond komen ze naar 013 om te laten zien hoe er écht gerockt moet worden.

“If you wanna shred with the big dogs, you better get your chops up!” Dat is het motto van The Dawn Brothers die vanavond special guest van DeWolff zijn. Het viertal grossiert in aanstekelijke 60’s/70’s rock die doet denken aan het betere werk van Creedence Clearwater Revival en Otis Redding.

DeWolff staat op 25 mei in 013 in Tilburg.

Deel: