Ouwe Jongens Krentebrood zijn toegevoegd aan de line-up van Pump up the 90’s op zaterdag 21 april in Evenementenhal Hardenberg. Eind 2017 werd het duo verkozen tot populairste dj-act van Nederland tijdens de jaarlijkse Party Awards. Ook maakt de organisatie bekend dat er deze editie geen bemannende kassa’s meer zijn, maar alleen pin- en cashautomaten. Op dit moment zijn 5.600 tickets (70%) verkocht voor de 22ste editie van Pump up the 90’s.

Ouwe Jongens Krentebrood is de zevende act die toegevoegd is aan de line-up van Pump up the 90’s. Ze verdienden de titel ‘Populairste DJ Act van Nederland’ volgens een vakjury vanwege de muziek, optredens en hun social mediabeleid. Het duo gaf in 2017 ruim 150 optredens op grote festivals als Dutch Valley, Emporium, Freshtival, maar ook tijdens vele tentfeesten, kermissen en feestweken. Ouwe Jongens Krentebrood zal optreden op het podium van Ibiza Area met alle grootste 90’s hits en de echte guilty pleasures.

De line-up van Pump up the 90’s bestaat verder uit Charly Lownoise. Ook Flamman & Abraxas, Klubbheads (vs. DJ Boozy Woozy), The Sunclub, Loona en Mark ‘Oh. De zeven nineties acts zijn verdeeld over de Main Stage en Ibiza Area. De muziekoptredens bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits.

Deel: