K’s Choice is de volgende band die bevestigd is voor de zesde editie van Live At Amsterdamse Bostheater. De band uit Antwerpen zal het nieuwe seizoen van de serie openluchtconcerten op zondag 6 mei openen. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Edwin Evers Band, Graham Nash, De Dijk en alt-J aangekondigd.

K’s Choice brak in de jaren negentig door met hun gigantische hit ‘Not An Addict’, maar de band maakte zoveel meer mooie nummers. Ze bestaan inmiddels 25 jaar en dat komen ze vieren in het Amsterdamse Bostheater. Verwacht een schitterende mix van kleine liedjes, nieuw materiaal en natuurlijk een greep uit de grote hits van de afgelopen 25 jaar. De groep uit Antwerpen – met als kloppend hart Sarah Bettens en haar broer Gert – staat bekend om haar live performances en weet als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen. 

Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band en alt-J al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Deel: