Nieuw festival Camp Moonrise presenteert met onder andere My Baby, Gilles Peterson, Joep Beving, Joris Bijdendijk (RIJKS), Kenny Dope, Alain Caron & zonen en Tim den Besten de eerste namen van veelzijdig programma

Van 22 tot en met 24 juni 2018 verrijst in een serene setting aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe een nieuw driedaags festival; Camp Moonrise. Deze eerste echte boutique weekender van Nederland presenteert haar eerste namen op gebied van muziek, talks, food en wellness. Er zijn nog enkele festivaltickets tegen een tijdelijk verlaagd (early bird) tarief beschikbaar.

Muziek
Camp Moonrise wordt gedefinieerd door een eclectische mix van mensen, stijlen en invloeden die gezamenlijk het programma maken. Dat uit zich ook in de muzikale programmering. Van de opzwepende, bluesy trancefunk van My Baby tot BBC-radio jock, DJ, producer en connaisseur Gilles Peterson, Belgische singer-songwriter Tamino, pianist en componist Joep Beving en ook Bombino, Gallowstreet, Jameszoo Quartet, New Cool Collective, La Pegatina, Jules Deelder & Boris van der Lek, Baloji en het speciaal samengestelde funkorkest Moonrise Orchestra. Het muzikale avontuur ligt voor het oprapen, ook op elektronisch gebied. Van de smeltkroes aan stijlen van Nightmares on Wax naar Kenny Dope (Masters at Work) en de speciale vintage discoset van Joost van Bellen naar de Afrikaanse zomerse house van Philou Louzolo tot de exotische soundscapes van Oceanic.

Het programma tot nu toe:
MY BABY – GILLES PETERSON – LA PEGATINA – TAMINO – BOMBINO
JULES DEELDER & BORIS VAN DER LEK – JORIS BIJDENDIJK (RIJKS) – KENNY DOPE
STAR WARS ORIGAMI – JAMESZOO QUARTET – TIM DEN BESTEN
NIGHTMARES ON WAX (DJ SET) – JOEP BEVING – SVEN HAMMOND – BALOJI
YOGA MET AFKE RIJENGA – NUBIYAN TWIST – JOOST VAN BELLEN (VINTAGE DISCO SET)
UNDERS – MOONRISE ORCHESTRA – WIM HOF METHODE IJSBAD
GUUSTRONOMIE – GALLOWSTREET – ALAIN CARON & ZONEN – JEANGU MACROOY
FOOD HUB X WAGENINGEN ACADEMY – TENTEMPIÉS
NEW COOL COLLECTIVE – ORGEL VRETEN – VERA MULDER (DE CORRESPONDENT)
PHILOU LOUZOLO – DARLYN – DIALOQUE – BROKEN BRASS ENSEMBLE
KAMMA & MASALO – WIETEKE VAN ZEIL – TENZERS – OCEANIC
JETZE PLAT & JOHAN VERSLUIJS – MATTEO MYDERWYK – SPREEKSTAL

De komende periode zullen meer namen en programmaonderdelen van Camp Moonrise bekend worden gemaakt.

Deel: