Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kinderen voor Kinderen in AFAS Live.

Concerttip woensdag 3 januari: Kinderen voor Kinderen in AFAS Live

In Amsterdam geeft Kinderen voor Kinderen op woensdag 3 januari 2018 twee kerstvakantieconcerten: zingen en swingen op een knallend nieuwjaarsfeest met nieuwe hits maar ook met oude toppers. Dat maakt het tot een concert voor de hele familie: jong en oud is welkom om mee te feesten. Na 38 jaar is Kinderen voor Kinderen het meest populaire merk onder kinderen. De clips scoren miljoenen views op YouTube, cd’s scoren goud en concerten zijn in mum van tijd uitverkocht en een groot succes.

Kinderboekenschrijver Jozua Douglas schreef samen met Tjeerd Oosterhuis de nieuwe single ‘Gruwelijk Eng’ die op 1 september werd gereleased. Dat is ook de titel van de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen! Twaalf nieuwe liedjes om te griezelen en genieten, met veel vrolijkheid en soms een beetje verdriet. Ook de hits ‘Okido’ en ‘Haai-alarm’ staan op deze cd en zullen in AFAS Live te horen zijn.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: