Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jaya The Cat in Poppodium Volt.

Concerttip dinsdag 26 december: Jaya The Cat in Poppodium Volt

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Op dinsdag 26 december sluit Poppodium Volt traditiegetrouw de Kerst af met een verpletterend optreden van Jaya The Cat. Een betere manier om de kerst-kilo’s te verbranden bestaat niet! Deze half Amerikaanse, half Nederlandse band is één van de vooraanstaande bands in het Europese live circuit. Door de combinatie van reggae, ska en punk-rock met dub en dance hall beats is het bijna onmogelijk niet meegesleept te worden in de muziek. Elk optreden van Jaya The Cat is een onvergetelijk feest en het is bijna verboden niet mee te dansen en zingen!

A GOOD DAY FOR THE DAMNED
De show staat in het teken van het nieuwe album ‘A Good Day For The Damned’, dat begin november is uitgekomen op Bomber Music (UK) and Destiny Records (DLD).

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: