Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danny Bryant XXL show in De Bosuil

Concerttip zondag 19 november: Danny Bryant XXL show in De Bosuil

Deze jonge blues gigant, afkomstig uit het Engelse Hertfordshire, begint op 15 jarige leeftijd met gitaar spelen. Drie jaar later is hij al beroepsmuzikant en werd hij als ‘jonge gitaar belofte’ gekroond. Het afgelopen decennium bestond voor Danny en zijn band uit veel reizen en bijna 2000 shows in verschillende landen over de hele wereld. Naast zijn vele fans krijgt hij nu ook in de blues wereld de erkenning die hij verdient. Classic Rock Magazine benoemde hem zelfs tot een van de beste blues muzikanten ter wereld.

2017 is een nieuw hoofdstuk voor Danny Bryant. Hij is begonnen aan een nieuwe tour door Europa met een nieuw samengesteld 9 koppige big band. Danny omschrijft het zelf als iets wat hij altijd al had willen doen. Het mixen van het nieuwe met het oude werk, we steken het in een nieuw jasje. Dit album is een paar maanden geleden uitgebracht dus dat belooft wat deze avond!

Sweetkiss Momma
De Amerikaanse band Sweetkiss Momma verzorgd het voorprogramma deze avond. De band heeft al verschillende bandleden gehad maar de frontman Jeff Hamel is al die jaren de constante factor geweest. De huidige bezetting is, naast Hamel, Jeff en Troy Moss op gitaar en zang, bassist Kevin Dale en drummer Zach Cooper.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: