Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Arrested Development in Melkweg

Concerttip maandag 6 november: Arrested Development in Melkweg

Arrested Development zijn ware pioniers op het gebied van hiphop. Hun eerste album uit 1992 getiteld ‘3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…’, dat de hitsingles ‘Tennessee’, ‘People Everyday’ en ‘Mr. Wendal’ bevatte, staat bol van maatschappelijk geëngageerde teksten waarmee ze wereldwijd een kleurrijke, unieke mix van bewustheid en muzikaliteit hebben verspreid. Arrested Development was een van de eerste hiphopgroepen die met een liveband tourden, zowel mannelijke als vrouwelijke leden hadden en vooral het leven wilden vieren; een ware tegenreactie op de overheersende hiphopcultuur van de afgelopen twee decennia.

‘We won’t sell out just to be sold out’, aldus frontman Speech. In 2016 brachten ze hun meest recente studioalbum ‘This Was Never Home’ uit, en ook begin dit jaar werd er nieuwe muziek gereleased. Vandaag zullen ze tijdens hun 25th Anniversary Tour de Max overladen met de kleurrijke positieve vibes waar Arrested Development groot mee is geworden.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: