Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: While She Sleeps in Hedon

Concerttip woensdag 23 augustus: While She Sleeps in Hedon

While She Sleeps komt naar Zwolle! Het vijftal uit Sheffield gaat alweer ruim 10 jaar mee en bracht eerder dit jaar nog hun derde album ‘You Are We’ uit. Gretig, venijnig en energiek als altijd, knallen kracht en melodie hand en hand je speakers uit! Vele recensenten en critici categoriseren de muziek als metalcore, maar While She Sleeps bewijst van meerdere markten thuis te zijn.

Zo is ‘Settle Down Society’ en de single ‘Hurricane’ voor de breder georiënteerde rockliefhebber, maar gooit de band alle remmen los op het agressievere ‘Feel’, ‘In Another Now’ en ‘Wide Awake’. Een aanrader voor liefhebbers van acts als As I Lay Dying en Bring Me The Horizon (waar de band overigens ook eerder mee tourde).

Zowel 3FM DJ Herman Hofman als 3FM DJ Kaj van der Ree zijn om; UNDAWN is het beloofde metalcore talent uit Nederland. Punt uit. ‘f*cking slikke metal’ noemden zij het, nadat de melodische metalcore formatie afgelopen januari 2017 live speelde op 3FM. Inmiddels bestaat de band 10 jaar, speelde meer dan 180 shows, deed een tour door Duitsland en Oostenrijk en verzorgde support shows voor Soulfly en Textures.

Het splinternieuwe album ‘JUSTICE IS…’ is uit en de recensies liegen er niet om. Online metalmagazine Pitkings gaf het album zelfs voor het eerst sinds hun bestaan een 10/10 rating. Wat je kan verwachten? Een volledige metalcore beleving, een dynamische show vol onverwachte metal hooks. Van keiharde breakdowns, tot aan Pink Floyd jams.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: