Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wolfmother in Patronaat

Concerttip zaterdag 19 augustus: Wolfmother in Patronaat

Met hits als ‘Joker and the Thief’ en ‘Woman’, een grammy voor ‘Best Hard Rock Performance’ en tournees met grootheden als Aerosmith en AC/DC hoort Wolfmother zeker bij de grote rockacts van het decennium. Met een dikke festivalagenda in het vooruitzicht en een reeks uitverkochte clubshows, zijn we trots dat Wolfmother deze zomer nog eenmaal te zien is in Patronaat! Dus grijp je kans om de rockformatie alsnog te bewonderen!

Wolfmother doet maar drie exclusieve clubshows in Nederland, waarvan het optreden op 19 augustus in Patronaat er één is. De andere twee (medio juli in Paard Den Haag en Paradiso Amsterdam) waren al uitverkocht, dus zit met je hand aan de knoppen, zaterdagochtend om 10 uur! Het Australische trio, onder leiding van de charismatische Andrew Stockdale, maakte in 2005 een verpletterende start met hun zelfgetitelde debuutalbum waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren zijn verkocht. Het laatste wapenfeit ‘Victorious’ stamt uit 2016 en wordt door de kenners gezien als hun beste album tot nu toe. Verwacht gevaarlijke riffs, uitstapjes naar Black Sabbath en Led Zeppelin, eindeloze uithalen van Stockdale en ouderwetse rock-anthems met een randje psychedelica…!

Soviet Grass is rock zoals rock hoort te zijn: vaak vunzig & vuil, maar telkens netjes op z’n pootjes terechtkomend, een pompende en groovende sound met oog voor het psychedelische. Gebruik makend van de clichés uit het genre en dit zonder goedkoop of gratuit te klinken. De band ademt geloofwaardigheid, in al hun doen en laten, zowel op als naast het podium. Soviet Grass is geen rock ‘n’ roll act, nee, Soviet Grass is pure onversneden rock ‘n’ roll.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: