Bucks Fizz, de band die in 1981 het Eurovisiesongfestival won met de single ‘Making your mind up’, brengt voor het eerst in dertig jaar een album uit getiteld ‘The F-Z Of Pop’. Het album is geproduceerd door Mike Stock, voormalig lid van het zeer succesvolle producerstrio Stock, Aitken & Waterman. Echter gebruikt de band niet hun oude naam, Bucks Fizz. Vanwege een juridisch geschil met voormalig bandlid Bobby G gaat Bucks Fizz nu verder als The Fizz. Bobby G is vervangen door Bobby McVay.

De eerste single van het album is ook al een feit, ‘Dancing In The Rain’ is nu online beschikbaar.

Bucks Fizz heeft vijf albums uitgebracht in de periode 1981 – 1986 en scoorde drie grote hits met ‘Making Your Mind Up’, ‘The Land Of Make Believe’ en ‘The Camera Never Lies’. Hun laatste hitsingle dateert uit 1986, ‘New Beginning (Mamba Seyra)’.

Deel: