Vanmorgen is het grote puzzelen weer begonnen voor de trouwe Lowlandsbezoekers. Het langverwachte blokkenschema is vandaag online gegaan en zal morgen traditiegetrouw weer in krantvorm verschijnen bij NRC. Tevens zal later deze week de 2017 editie van de app verschijnen voor Android en iPhone.

Klik op de link om het blokkenschema in PDF te kunnen downloaden

Opvallend en mysterieus

Er zijn weer een paar opvallende dingen te bespeuren in de online versie. Waar Kovacs en Halsey het wel hebben geschopt tot de vernieuwde Alpha, moet rockicoon Iggy Pop genoegen nemen met de veel kleinere Bravo tent. Ook de vroege programmeringen van Ronnie Flex (zaterdag 13:00) Nothing But Thieves (vrijdag 14:00) en X-Ambassadors (vrijdag 13:30) zijn toch wel opvallend te noemen.

Op social media wordt er vooral druk gespeculeerd over de mysterieuze programmering op zondagmiddag in de Bravo. De programmering #W?TF! is geen bestaande act en zal waarschijnlijk ook niet in de papieren vorm toegelicht gaan worden. Vorig jaar stond Jett Rebel onder de synoniem Don’t Die On Me Now als verrassings-act. Maxazine speculeerde al eerder op een verrassingsoptreden dit jaar, maar of deze voorspelling het gaat halen is maar de vraag. Hopelijk lekt de mysterieuze gast niet uit voor zondagmiddag zodat de bezoekers een echt verrassings-optreden krijgen op de 25-jarige jubileum editie van het festival.

Kaartverkoop

Alle kaarten voor Lowlands zijn inmiddels uitverkocht en ook vanuit Maxazine waarschuwen wij om vooral niet via duistere wegen kaarten te bemachtigen. Ook heeft het geen zin om deze kaarten te laten controleren bij de organisatie. Kijk hier voor meer info.

De toegangscontrole is dit jaar wellicht nog strenger omdat er nog maar 1x gecontroleerd wordt de toegang en is de polsbandjescontrole bij de schoorstenen dit jaar voor het eerst verdwenen.

Deel: