Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tyler Childers in Paradiso

Concerttip woensdag 26 juli: Tyler Childers in Paradiso

Tyler Childers is één van de opmerkelijke nieuwe singer-songwriter uit de ‘bluegrass state’ Kentucky. Hij kan in dezelfde adem genoemd worden als Fifth On the Floor, Sturgill Simpson en Chris Stapleton. Kenmerkend aan de 22-jarige Tyler is zijn rauwe, met whisky doordrenkte stemgeluid. Het debuutalbum ‘Bottles & Bibles’, wat in 2011 verscheen, is in slechts vijf dagen opgenomen en gemixt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: