Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Meatbodies + BARTEK in Stroomhuis

Concerttip donderdag 20 juli: Meatbodies + BARTEK in Stroomhuis

Chad Ubovich, hoeft geen credits van Ty Segall en Mikal Cronin, hij zit bij ze in de bands en sterker nog, hij is de gedroomde gitarist van elke garageband out there. Met zijn eigen Meatbodies brak hij in 2016 AreaFiftyOne af met hun onnavolgbare rollercoaster van glam, fuzz rock, garage en heavy pop. Het nieuwe album ‘Alice’ gaat opnieuw van Ziggy Stardust, naar Queens of the Stone Age en band als Fuzz en Wand. Klasse apart die vleeslichamen. En live vies lekker!

Misschien heb je deze scheurneuzen al eens een feestje zien bouwen tijdens de Popronde of ken je hun eerste EP, misschien ook niet. Maar dat zal dan niet lang meer duren! Fuzz rock trio BARTEK speelt felle popsongs en dan ook nog eens heel erg hard, hard, hard.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: