Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fourplay in Boerderij

Concerttip dinsdag 18 juli: Fourplay in Boerderij

Fourplay verkent al meer dan 25 jaar de onbegrensde mogelijkheden van de jazz. De unieke en innovatieve sound van deze legendarische fusion groep is tijdloos. Fourplay ontstond toen Lee Ritenour, Nathan East en Harvey Mason een bijdrage leverden aan het album ‘Grand Piano Canyon’ van Bob James. Deze samenwerking beviel zo goed en de vier heren besloten om samen muziek te blijven maken. Acht jaar later kwam Larry Carlton op de plaats van Lee Ritenour en sinds 2010 wordt deze plek ingenomen door Chuck Loeb. Hij heeft zijn sporen in de jazzwereld ruimschoots verdiend, zo zat Loeb jaren in de fusion band Metro. Hun meest recente release ‘Silver’ (2015) markeert het 25-jarig jubileum van de groep. De band bestaat uit Bob James (keyboards), Nathan East (Bass, vocals), Harvey Mason (drums) en Kirk Whalum (saxophone).

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: