Na een verbluffend optreden op Down The Rabbit Hole afgelopen weekend heeft Oscar And The Wolf een extra concertdatum aangekondigd in Nederland. Op zaterdag 18 november geeft de Belgische synthpopact een tweede concert in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets voor het concert op vrijdag 17 november (eerder verplaatst van 14 april 2017) zijn uitverkocht.

Oscar And The Wolf met frontman Max Colombie is sinds de komst van debuutplaat ‘Entity’ in 2014 niet meer te stoppen. Het album, met daarop onder andere de singles ‘Princes’ en ‘Strange Entity’, eindigde in Nederland hoog in de hitlijsten en stond in eigen land maar liefst 10 weken op de hoogste plek. Op 29 september verschijnt het langverwachte tweede album ‘Infinity’ waarvan de eerste single ‘Breathing’ afgelopen week tot 3FM Megahit werd bekroond. De nieuwe video clip voor de track is hieronder te bekijken.

Oscar And The Wolf prijkt dit jaar bovenaan de affiches van zowel Down The Rabbit Hole als het Belgische Rock Werchter en zal in het najaar met een kersvers album op zak maar liefst tweemaal de AFAS Live in Amsterdam aandoen.

Oscar And The Wolf plus support
Vrijdag 17 november 2017 (verplaatst van vrijdag 14 april 2017) | UITVERKOCHT
Zaterdag 18 november 2017 | EXTRA SHOW
AFAS Live, Amsterdam
Aanvang 20.00 uur | Entree €37,- excl. servicekosten
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Deel: