Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jungle Brothers in Paard

Concerttip donderdag 22 juni: Jungle Brothers in Paard

Het opgewekte trio was de eerste rapgroep die verschillende stijlen als jazz, hiphop en house combineerde en hiermee de scene op z’n kop zette – door de samenwerking met houseproducer Todd Terry vond een plaat als ‘I’ll house you’ ook haar weg naar de clubs.

Net als A Tribe Called Quest & De La Soul waren The Jungle Brothers ‘founding members’ van het bekende Native Tongues Collectief; deze bestond uit verschillende, maar gelijkgestemde artiesten uit o.a Jersey, Brooklyn en New York City.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: