Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Groots met een zachte G.

Concerttip donderdag 8 juni: Groots met een zachte G

Vandaag is het eerste concert van de Groots met een zachte G 2016-editie. Ben jij erbij? 
Deze 11e editie zal meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ uitdragen, belooft Guus: “Mijn broer wees mij er vorig jaar geheel terecht op dat het 10-jarig jubileum dat we toen vierden natuurlijk fantastisch was, maar dat we in Brabant eigenlijk de kurken pas laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen, haha! Dat gegeven ga ik ongegeneerd gebruiken als een vrijbrief om alle toeters en bellen uit de kast te trekken!”

“Groots lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! En dat is echt niet per sé onze verdienste maar vooral ook die van het publiek. Natuurlijk doen we elk jaar ons stinkende best om een nog betere show neer te zetten en een nog mooier decor te verzinnen, maar het zijn elke keer weer die 34.000 bezoekers per avond die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Dus stoppen? Nee, zeker niet!” aldus Guus.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: