Met de release van zijn nieuwe track ‘Succesvol’ heeft Lil Kleine zojuist zijn nieuwe album ‘ALLEEN’ aangekondigd. Over precies 7 dagen, op 26 mei, verschijnt de langverwachte opvolger van zijn platina debuut-album ‘WOP’. Op ‘ALLEEN’ staat natuurlijk de inmiddels platina titeltrack en samenwerkingen met Jonna Fraser en Boef. ‘Succesvol’ is nu te streamen op Spotify.

In een maand tijd is de titeltrack van ‘ALLEEN’ ruim 8 miljoen keer gestreamd op Spotify. De spectaculaire videoclip bij het nummer tikte de 7,5 miljoen views aan en het nummer is veelvuldig geparodieerd en wordt gedraaid op radio en tv. Voor de opvolger van debuutalbum ‘WOP’ dook Lil Kleine opnieuw met zijn vaste producer Jack $hirak de studio in.
TRACKLIST:

1. Volume
2. Alleen
3. Halen & Trekken (ft. Jonna Fraser)
5. Krantenwijk (ft. Boef)
6. Commotie
7. Liegen Voor Jou
8. Wat Een Tijd Om Te Leven
9. Kleine Jongen
10. Nooit Meer / Ooit Weer
11. Vliegtuig
“Dit album is echt een hele grote stap voor mij. Er is zoveel gebeurd sinds WOP, mijn leven is helemaal veranderd en ik heb zoveel meegemaakt. Ik kan niet wachten om het te laten horen.” – Lil Kleine
De albumcover van ‘Alleen’ is geschoten door de vermaarde Nederlandse fotografe Dana Lixenberg. Woonachtig in New York en Amsterdam heeft zij naast haar eigen projecten voor vele titels gewerkt waaronder Vibe, The New Yorker, Vrij Nederland en Time. Lixenberg werd onder meer bekend met portretten van Whitney Houston, Prince, Aaliyah, Master P, Puff Daddy en Jay-Z. Ook is Lixenberg een van de weinige fotografen die zowel The Notorious B.I.G. als Tupac Shakur voor de lens kreeg, wat resulteerde in iconische beelden van de twee grootheden. Haar werk is alom tentoongesteld, gepubliceerd en opgenomen in zowel nationale als internationale collecties. 
Deel: