Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Handsome Family in Metropool

Concerttip zaterdag 6 mei: Handsome Family in Metropool

Het kan raar lopen moeten Brett en Rennie Sparks gedacht hebben. In 2014 wordt een nummer van het stel, dat samen The Handsome Family vormt, gebruikt als titelsong voor een televisieserie. Die serie is best succesvol en het nummer is sindsdien onlosmakelijk verbonden met het duo.

Op het moment dat de serie verschijnt is het liedje al 12 jaar oud. Het is een liedje over rode mieren en planten. Ruim 20 miljoen YouTubers linken het nummer echter aan een bizarre moord en psychisch getormenteerde rechercheurs. De tv serie is het eerste seizoen van True Detective. Het, overigens prachtige, liedje is Far From Any Road.

Meer info en tickets

vind je hier.

Deel: