Gisteren werd bekend gemaakt dat er grote productionele veranderingen plaats gaan vinden rondom de 25e editie van Lowlands. Zo zullen er compleet nieuwe tenten verschijnen en is vooral de toegang tot het terrein op de schop genomen.

Lowlands 2017

Er komen een gloednieuwe Alpha en Bravo en via een dam rond LLake Lowlands loop je naar een rustige chillplek waar ook de sauna staat. Kamperen kan vanaf nu ook op de campinglaan waardoor je vlak bij het festivalterrein staat.

Ook de festivalentree gaat er anders uitzien. Als je eenmaal door de polsbandjestent bent, ben je ook echt binnen en loop je vanaf de campings via twee routes makkelijk en snel het festivalterrein op. Daarbij geldt wel nog steeds: niet alles kan mee het festivalterrein op. Wel revolutie, geen anarchie.

Geen paniek, de vijf schoorstenen blijven in de Lowlandsskyline en wijzen je de weg naar het nieuwe, gigantische 24-uursgebied ArmadiLLow op Cape Lowlands. Hier kun je dag en nacht terecht om te chillen met een hapje, een drankje en muziek tot in de ochtend!

Armin van Buuren

Naast de enorme reuring die de veranderingen met zich mee brengen, werd op internet vooral veel gespeculeerd  over de komst van Armin van Buuren. De interviewer van de video droeg het shirt van de favoriete DJ en dat werd in het eerste uur eigenlijk niet gezien als hint. Maar de combinatie van 20 jaar Armin, 25 jaar Lowlands en het feit dat het festival al jaren een ijzersterk nachtleven biedt, bracht de geruchtenstroom al snel op gang. Ook het tourschema van Armin laat een opvallend gat zien in het weekend van Lowlands.

Binnenkort worden er weer namen bekend gemaakt, dus wie weet zit de Nederlandse DJ er wel bij. Maxazine houdt het in ieder geval zeker in de gaten.

Meer weten? Check hieronder de video voor een rondleiding over het nieuwe terrein. #LL17:


KAARTVERKOOP

Inmiddels zijn er al een paar schitterende namen gepresenteerd zoals: Mumford & Sons, The XX, Editors, Cypress Hill, Iggy Pop, Bastille, Flume, Chef’Special en Solange Knowles.
Een festivalticket kost €175,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Dronten of Lelystad. Ook zijn er voordelige groepstickets beschikbaar (voor groepen van 10 personen) voor de Early Bird-prijs van €165,- (excl. servicekosten).

Deel: